PRODUK~ NSHHA'Z BEAUTY BOOSTER WHITENING

Assalamualaikum
happy February #Fape (fashion people)

hows your day?
dah cantik ke belum?? huhuu



jika belum saya nak kongsi satu lagi la barang.

BARANG NI SESUAI UNTUK:

1. TAK SUKA INJECT
2. SMOKERS
3. BREASTFEED MOM
4. MACAM2 PIL WHITENING MAKAN TAPI SAMA JE
5. COLLAGEN PUN TAK JALAN
6. DETOX TAK MAU
7. IMPIKAN KULIT YG BERDESUP CERAH DALAM 3 BIJI JE

ni barang nye.. cute kan?? Kesan pun cute


🎀KELEBIHAN BOOSTER WHITENING . .
💜Memutihkan Kulit 5x ganda drpd Kulit asal
💜Putih sepantas injection .
💜Tidak Ada kesan sampingan .
💜Digalakan Untuk Ibu menyusu bayi
💜Menghapuskan toksin dlm badan
💜Menaikan seri rona merah pada Kulit .
💜Mengecutkan jerawat .
💜Menghilangkan Parut hitam yg lame
💜Kulit menjadi gebu ,putih & pinkish

BAHAN-BAHAN



Apa bahan2 dalam booster whitening yg meletopss ni? Haaa meh dekat2 nk gtauu.
👉Kandungan dia pn dah superb hokayy !

 
✅serbuk mutiara

 💕utk glowing kan kulit kita
 
✅pelembap

💕untuk elak dari kulit kering
 
✅vitamin B

💕memenuhi keperluan asas kulit
 
✅protein-

💕bantu bina sel2 kulit baru utk nampak muda dan segar
 
✅sedozen jenis mineral

 💕utk makesure kulit kita sihat nampak muda
 
✅amino asid

💕untuk tegangkan kulit,tak lah kita nampak tua sbelum umurnya dan baik untuk pembaikan sel2 baru. Sebab tu lah pakai beberapa capsule kulit dah cantik putih berseri

BOOSTER WHITENING (BW) FAQ:


1. Mnjadi ke bw ni ?
=inshaAllah bw lebih 3000 testimoni berjaya

2. Takut nak mkn...
=jangan risau bw dijamin halal lulus kkm dan kilang bertaraf GMP

3. Kenapa banyak sangat air masak kena minum ??
=akak2 abg2 dato datin sekalian. Makan apa2 supplement pon kena minum air masak banyak . kalau tak makan supplement pon tetap kena minum air msk..kan??

4. Ape kandungan dlm bw ??
=100% serbuk mutiara asli
Takde colagen

5. Siapa yg boleh mkn bw?
=perempuan dan lelaki seawal 13tahun(baligh)

6. Berape lame kesan bw?
= inshaAllah dlm 3kapsul dah nampak kesan . Ade yg 1 kapsul dah nampak kesan . Ad yg 1 botol . Tubuh bdan manusia penerimaan lain2. Kdg2 ade cepat ade lambat.

SIAPA YANG SESUAI??

Semua lapisan rakyat sesuai. Kecuali Ibu ibu mengandung. Yes BREASTFEEDING MOMMISH boleh guna. Lelaki lagi lah boleh. Korang stabil hormon, tak de period suma kan.

🎯Ibu menyusu, memberi kesan kepada anak akan dapat efek putih kekal seperti pengamal
.
🎯Lelaki dan perempuan yang berkulit gelap, kulit sensitif, kering dan dan ingindapat kulit putih gebu pinkish glowing yang kekal
.
🎯Yang mempunyai masalah kulit di bahagian muka dan seluruh badan seperti kulit kusam, warna kulit tidak sekata atau seperti hitam di celah ketiak atau celah kelangkang BW dapat membantu menyelesaikan semuanya
.
🎯Mempunyai parut jerawat yg lama dan baru
.
🎯Sesuai kepada anda yang mempunyai masalah jerawat, parut jerawat yang lama atau baru serta jeragat yang teruk.
.
🎯Yang menghadapi masalah kulit gelap atau kesan sunburn yang teruk. Sukar mencari produk yang berkesan, BW jawapannya!

CARA MAKAN

1 BOTOL ADA 7 BIJI
1 BIJI 4-7 HARI SAJA

makan sebelum tidur ya



TESTIMONI








HARGA

RM 80 SM, RM90 SS

discount?? tell me you are my blog reader :)


Rugiii sangat tak cuba. Dah try nak repeat lagi.Dah ready nak kulit cantik ? 

WHATSAPP/TELEGRAM/WE CHAT/SMS
+601124167318

Thank you for reading this entry

HOMESTAY BERDEKATAN UITM MERBOK, MRSM MERBOK, AIMST UNIVERISTI KEDAH

Assalamualaikum..dan Salam 1 Malaysia.. so cute..like me! Mencari PENGINAPAN YG SANGAT BERDEKATAN DENGANNN .. UNIVERISITI TEKNOLOG...