Posts

Showing posts from August, 2014

PRODUK ~ VARIABLE Y SERUM (BULU MATA PANJANG DAN LEBAT)

Image
Assalamualaikum dan Selamat Sejahtera

Independence day! Hepi 57th Malaysia.
No matter how wrong,how awful people think you are.
We stand tall and proud!

#sharingiscaring
I dun know this. But I did it. And this is true


Pernah impikan mata yang menggoda???


Dengan bantuan bulu mata.


Now, jangan risau.. tak payah nak jeles dengan bulu mata palsu che ta! korang boleh tumbuh sendiri. Bagaimana?? Umpama tumbuh bulu mata ala-ala hydroponik.. HAHA. Natural, dan..organik??
VARIABLE Y tagline LET YOUR LASHES TOUCH THE SKY NATURALLY
ini...


kecik je.. jirim dalam bentuk gel.

CARA PAKAI

sapu di bulu mata umpama pakai mascara. Jangan tojoh teruk-teruk. Rasa masuk dalam mata gi basuh.

pakai 2-3x sehari. Jika anda nak pakai mascara, tunggu gel tu kering dulu.



KESAN??

se awal 15 hari bulu mata dah mula melebat! superb kan??
boleh di pakai oleh lelaki dan wanita.

KENAPA ANDA PATUT ADA??

sebab berkesan!
murah
melebat kan bulu mata
tiada kesan sampingan..makin seksi
tak payah nak jahit dan gam bulu mata palsu …

PRODUK~ BENEFIT FEELIN' CHEEKY MURAH!! + personal review

Image
Assalamualaikum .. good day freaks

Another product update on BENEFIT. Post sebelum ni pasal High Beam. Make up wajib untuk gorgeous di luar sana. Jadi, nak bagi bertambah gorgeous lagi... uols kena buat KOLEKSI!!

BENEFIT FEELIN CHEEKY mini size. 3in1 must have!
Before korang tergila-gila yang normal size, better try yang mini size. Boleh dapat kan di Sephora dengan harga yang meleleh air mata! ye lah.. kecik coet USD15.. :') Feelin cheeky ni ada 3 benda
POSIETINT BENETINT HIGH BEAM
Gini rupa deme





Sephora Exclusive!
ZOOM IN! notice the colour.
POSIETINT- rosy poppy tint untuk pipi dan lips. Aura "i'm innocent girl".



likat. cantik, suka. suka suka suka sebab ramai tegur "cantik bibir hampa..nampak sihat.." ..blushing tapi reply "ya ka.. tak pakai apa pon" HAHA. TQ poseitint.
BENETINT - sexy licious red. Untuk blush dan lips juga. Aura "i'm wild and sexy".




cair. cantik. Smudge atau titik2 di pipi.. dan rata kan dengan jari. pat pat pat..untuk…

PRODUK~ HIGH BEAM BY BENEFIT YANG MURAH

Image
Assalamualaikum dan salam 1Malaysia,


Bukan telan, bukan kemam. Ni make up.
Of course sesuai untuk semua kulit :)


HIGH BEAM BY BENEFIT make up highlighter

Benefit sekarang banyak keluarkan produk comel-comel. Menepati citarasa remaja dan mak-mak..gitews. Produk ni mampu buat muka anda jadi cam retis hollywood!!
APA FUNGSI HIGH BEAM

Cecair shimmers ni membantu menaikkan tulang pipi dan brow bones. Bagi up lagi seri muka pemakai.
BAGAIMANA NAK PAKAI



dot dot dot dan blend guna jemari anda. Pakai pada kawasan kulit di mana anda nak nampak glowing. Boleh dipakai selepas foundation atau selepas berbedak.
JENIS KULIT YANG BAGAIMANA BOLEH PAKAI

kulit normal, berminyak, apa-apa kondisi tiada masalah. Buat si kulit berminyak, produk ini tidak melekit, tidak berminyak.
BERAPA ISI KANDUNGAN

13 ml. Setahun belum tentu sampai separuh anda pakai. Serius!
TESTIMONI ME-SELF Tidak melekit di wajah. Bila tertedah pada bawah matahari, wajah lebih glowing! Kulit lebih dewy, tidak kusam..yeay!
My fav spot dekat c…

LASHING VOL 2 CONTINUES: LET ME FEED YOU (RANTING)

Image
Assalamualaikum and good day dear intelligence human,
22 August 2014 Black day
.. a moment of silence for MAS crews and those who affected by MH17 tragedy. RIP


____________________________________________________ <3 Let me feed you. I'll help you bottle up knowledge AND broaden your mind via chemistry.

Sambungan dari SINI, untuk santapan minda celaru. Ya, tak habis lagi tentang penyalahgunaan produk. Ramai blurr. Tak campur lagi yang over paranoid tentang produk berasaskan homemade. Tak salah kan anda. We have different minds, beza cara bekerja..makin maju atau makin mundur ke longkang. Sampai ada yang bawa keluar STATEMENT
Sis.. I dah jadi takut guna barang-barang home made Sis..U letak bahan kimia bahaya apa lagi dalam inai u.
OK.. If things from home are dangerous..you should banned home made cookies contohnya.. Korang tak tahu diorang yang jual maybe letak hydrochloric acid dlm rainbow cookies.. tak "teruk" pon, start dari lidah sampai perut isi masak and menghakis…