Posts

Showing posts from 2015

PRODUK~ CINDELLA INJECTION. good for MAJOR SKIN PROBLEMS

Image
Assalamualaikum, happy october~

PREVIEW.....


dear princess..


all you need is a little time.. and effort ;)

are you ready princess??


wow.. apa ni??? This is CINDELLA injection.. straight from the heart of Korea. We all do know Korea is like a beauty hub right? Korean are well known for their pale-milky-beautiful baby skin. Which some of them are not blessed with good genes~ they have it via injection.

CINDELLA ITU APA??




CINDELLA UNTUK SIAPA??


UNTUK ANDA YANG PUNYAI MASALAH SEPERTI INI



CONTOH-CONTOH.. PLEASE DONT STEAL
SIAPA PATUT GUNA?? untuk kulit jerawat teruk, jerawat batu eczema kulit yang rosak sebab skincare.. especially skincare via online (byk mercury and hydroquinone)
saya akan cadang cindella.
anda yang makan/sapu/inject glutax, tren, mixing white.. badan dah lut or tak boley terima.. cindella is one of the last option.
bagi anda yg mencari produk berbaloi dengan wang yg dilabur.. ye la.. pakai murah dah serik.. so nak yg OK, ORI..tak pe mahal.. janji kesan AUUMM..
cindella injection se…

QUICK VIEW OF THE UPCOMING POST~ INJECTION MALAYSIA

Image
Assalamualaikum and good day bunnies..

Disebab kan uols demand nak banyak jenis injections.. tak mau Tren250mg.. nak cuba banyakkkkkk lagi~~ SO, iols update la ye


Yes.. saya kn bantu.
I wont ditch u..! Saya kn bantu anda sampaiiiiiiiiiiiii masalah setel. Kalau korang tak sedap hati, susah hati tengok kulit tak sihat. Saya lagi susah hati. I've been there, it sucks.
Dlu zaman pkai foundation yg berminyak tu lagi teruk, it took me 3 years, yes.. 3 tahun ye,, bukan 3-4 hari tau~

Minta maaf..buat si kulit berlekuk, berjerawat, bermasalah pasang angan2 nk kulit bersih mulus dalam 3-4 hr sy tak boleh bantu. Saya tak suka tipu org.
Sy akan guide
Product kan bantu
Korang kan buat miracle.
Yg was2 , nk cuba tapi byk keraguaan yg tak munasabah.. teruskn bermandi lotion n sabun pencerah tu.
LIST OF INJECTIONS OFFERED:
CINDELLA INJECTION (AVAILABLE LOOSE AND SET) LOOSE 1 SET RM200 5 SET RM850 10 SET RM1500
COMPLEXION 6 RM980

PRODUK~ PIL HORMON CINA

Image
Assalamualaikum dan salam sejahtera..

Jarang sangat sangat sangatttttttttttttt cheq update , kerana makin sibuk dek lantaran thesis yang sentiasa menghantui~
cut the chase shall we ? :)


Saya ada banyak kawan.. memang la kan.. tapi dalam banyak-banyak jantina.. saya banyak ber-kawan dengan yang unik. 
bak kata mereka: "SAYA NI UMPAMA SEORANG WANITA TERPERANGKAP DALAM BADAN LELAKI"
gitew.. yes.. transgender.
I have loads.. melihat fizikal diorang yang letups, vogue, mengiurkan dari saya.. membuat kan lelaki tak pandang saya. Even though dalam geng tu yang 100% perempuan tulen is ME.
Membuat saya terasa; umpama saya ni "SEORANG LELAKI TERPERANGKAN DALAM BADAN WANITA"
Diorang ni memang GILA. Sanggup habis kan beriban-riban .. janji cantik pada saya. Camtu la ye. These lady boys.. ada yang sengkek. Tak cukup duit nak buat transformation even CAMERA 360 pun tak boleh ubah.. TAK LEY UBAH APA??
TAMBAH BUST BESARKAN BUTT CURVY LICIOS BODY

so yang sengkek macam kawan saya ni..…

BEAUTY TIPS~ FACIAL MASK

Image
Assalamualaikum and good day 2015,
cant believe i'm a year older. Although we are aging but keep our mind young, eh :)

I have loads of questions from you girls and some of guys; mostly asked about facial mask. Why we need it, what's their differences, and some of you might not want to use it because your skin will breakout. Dont be..because the conditions of your skin depends on the mask you used. So, with the help from one of my beauty guru I will share ~
What is a facial mask..??


It is a facial treatment or skin care procedure applied once a week or when it is needed. Besides, it will help to address your skin concerns. There are many types of mask in the market such as:








There are 3 categories of facial mask:
A) EXFOLIATING (ACNE)/PURIFYING MASK B) WHITENING MASK C) ANTI AGING/HYDRATION MASK
get to know them ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ A) EXFOLIATING (ACNE)/PURIFYING MASK
Acne mask usually comes in a form of clay

clay is a very good s…