Posts

Showing posts from July, 2017

HOMESTAY MAHARANI KAMPUNG SUNGAI BATU BESI, SUNGAI PETANI, KEDAH

Image
Assalamualaikum and Good day Malaysian..

hari ni lari topik sikit..hehehe. Buat yang singgah di blog saya atas carian HOMESTAY MAHARANI SUNGAI PETANI, KEDAH. Terima Kasih ya..


Jika anda tercari2 homestay yang

LAIN DARI YG LAIN....

yes ..why?? sebab anda akan terpaksa layan flora dan fauna yang kami sediakan di
KAMPUNG SUNGAI BATU BESI, SUNGAI PETANI KEDAH.

located:
10 KM dari tol Sungai Petani Utara
10 KM dari amanjaya
anggaran 20 minit dengan kenderaan.

4 KM ke MRSM MERBOK, UITM KEDAH.
haa..so parents boleh stay di sini utk hantar anak anda ke pusat pengajian.

APA YANG HOMESTAY KAMI OFFER??

1. 3 BILIK
2. FULLY AIR COND
3. FULLY FURNISHED
4. DAPUR MEMASAK
5. MESIN BASUH AUTO
6. ASTRO

CAPASITY RUMAH BOLEH MUAT SERAMAI 10+ ORANG.
PERFECT UTK GATHERING!

RUANG TAMU YANG LUAS....



ruang tamu air cond ok..

DAPUR LAWOOO....






belakang tu ada org ternak ikan tilapia.. minta la seplastik, murah! kena bayar lah..hehe

BILIK...





sebanyak 3 bilik ya. tak perlu bawa tuala kami sediakan.. jangan angkut bawa balik …

MIX INJECTION PAKEJ RELIT SKIN

Image
Assalamualaikum dan selamat berhujung minggu..

Thread ini diilham kan buat anda yg ingin kan

KESAN CEPAT
KUALITI PREMIUM
TAK KOPAK DUIT NAK PAKAI PRODUK SAMPAH BYK KALI....


Nampak kasar but tu la reality.. korang beli brg yang korang rasa boleh jimat but in the end, secara tak sedar korang keluarkan lagi byk duit. why not go for the quality dan good product.

GOOD INJECTION IS PRICEY
boleh view PAKEJ RELIT SKIN
yang hanya ada di blog ini.

here we go..
UPDATE UNTIL RELIT SKIN O
Saya sertakan anggaran bajet di bawah tiap pakej ya. dan angka boleh berubah mengikut pasaran. Barang import tidak tentu pasang surut nya. Tapi kualiti TIP TOP.

RELIT SKIN PAKEJ by CAREANDFLARE_BEAUTYSHOPPE 💖

💓RM1XXX💓















💓RM4XX💓


💓RM9XX💓

💓RM4XX💓


💓RM3XX💓


💓RM4XX💓

💓RM9XX💓