Posts

Showing posts from October, 2014

PRODUK~ MYMI WONDER PATCH

Image
Assalamualaikum , Good day beautiful kitties~

Alert~ alert...make it worth for some to stare and feel bliss to see you. Because i'm going to share secrets~~
the most lazy way to be skinny!


kurus cara malas mau???? buang selulit cara malas mau??? tempek jee... THE IT 2014 ITEM untuk orang yang tak pernah ada masa nak bersenam/kurus/diet tapi cita-cita menggunung nak kurus dan reduce selulit!!
jjang!! sebab apa jjang?? sebab ni salah satu produk dari k-porak.. i mean.. k-pop korea~ berk-colly sambil ber-mymi patch..wah...~ abam luhan makin cayang!


KENAPA BEST???
dah bagitau.. kurus cara orang malas!! sebab boleh dipakai sebelum masuk tidur dan tanggalkan keesokan harinya!!
Boleh juga dipakai ketika bekerja, shopping atau bila-bila saja!!
Juga boleh dipakai di lengan atau kawasan lain yg bermasalah seperti lengan dan punggung
boleh pakai setiap hari utk kesan lebih pantas!
SI PERUT BOROI
WONDER PATCH TUMMY PATCH 





1 box utk perut ada 5 keping untuk 9-13 hari
* kalau pakai selang sehari akan ta…

PRODUK~ INJECTION HORMON/BREAST/BUTT MARCH PHARMACEUTICAL

Image
Assalamualaikum.. dan Selamat end-of-October



Entry menarik..tentang Injection~~ hormone!!! Jangan terkedu.. kenapa ada injection hormone ni?? sebab RAMAI PM MINTA SUPPLY.. ada yang badan susah nak terima produk yang perlu diminum/bancuh.. contoh macam
ZOFEA BEAUTY BUST (klik) EMILAY BREAST (klik) KWHTE38 (klik)
so..sebab ramai gesa INJECTION BREAST,BONTOT DAN BADAN..we ols TERPAKSA SUPPLY.

ANDA KENA TAHU apa fungsi hormone dalam badan?? HORMONE ni dia shape diri kita. Masa zaman anak dara..hormone tengah banyak.. jadi hormone ni membentuk diri anda menjadi seorang wanita. Jika hormone tidak stabil, naik la jerawat byk2 tu.. perangai gatal tu bukan sebab hormon ye..
APA AKAN JADI BILA HORMON kurang???


badan tak bergetah breast kendur bontot jatuh kulit tak cantik period tak teratur emo!!
dan maaf.. ada yang masalah butt besorr tapi upper body a.k.a breast kecik tu sebab hormone problem!
.....dan banyak lagi~~......
kesan kekurangan hormone yang terang tang tang depan mata ialah MENOPAUSE. Bila…

PRODUK~ DERMANIC TRANSCAPS/INJECT ..PEMUTIH UNGGUL LOWEST PRICE!!

Image
Assalamualaikum dan Salam 1Malaysia~~~

Rini tak nak tulis banyak.. korang baca je.. nak letak banyak TESTIMONI DERMANIC TRANS NI.. tak tau pa tu dermanic boleh tengok
SINI - PENGENALAN SINI -CARA-CARA GUNA SINI - TESTI 1
tapi...sebab most rakyat Malaysia sussaaahhhh nak baca. iols bagi briefing
TRANS ACID NI... utk bagi cerah kulit.. baca gi sekali BAGI CERAH KULIT. yang dok baca pasal nak bagi beku darah tu hello.. pernah belaja kimia?? tau tak setiap percentage bahan dlm product berbeza ikut application produk tu??
cth.. nak buat pemadam..getah letak 5% nak buat tayar keta..letak 40% tu beza.. so..nak rawat kulit..dos nya sikit je.. lagi pon ni produk DERMATOLOGY LA.. bukan macam produk collagen yang tumbuh macam cendawan selepas hujan.
tak percaya??? see what doctors said.. even doctors pon beli. medical staf.. diorang tak risau sebab diorang tau ingredient tak bahaya dan tak melatah macam sesetengah rakyat marhain.


TRANS  ni..ingredient 250 mg TRANAXEMIC ACID
ada 2 cara ambil..pil …