Posts

Showing posts from January, 2016

PRODUK~ COMPLEXION 6 WHITENING INJECTION

Image
Assalamualaikum dan Selamat petang~
8th January 2016 and counting.. to success :)



TAHUN BARU AZAM BARU KESIHATAN NK TIP TOP KESIHATAN KULIT PON ADA ..YANG NAK TIP TOP JUGA TAPI...
Ada yg pertikai .. kenapa org sibuk nak putih.. terima diri seadanya..bla3.
Tapi bila org edit gmbr pon sibuk mulut dan tgn tu "zikir" juga. I think is not about people sibuk nak putih. Sebab self esteem. Biar wajah bebas cela, kulit tak minyak, parut tak ada, jerawat batu tak sarang. Orang tengok pon senang hati..bersih muka tak gitu? Better rawat kulit dari edit. Tak fake kn??

 introducing~


COMPLEXION 6
1 BOX ADA 4 SET

PRODUK~ DERMA ROLLER FOR SCARS, CELLULITE, WRINKLES

Image
Assalamualaikum dan Good 2016!! wowowowowowowowo


ittew bukan anak orang kaya~
ENTRY BARU UNTUK ANDA YANG~~~melopong dan guling-guling seronok kerana .. barang baik ni sesuai untuk~~



PARUT LEKUK ESPECIALLY... susah kan nak hilang. Cream, pil, collagen tak da hasil. so kita apply cara orang kaya baiki kulit kat spa. Guna roller beb!

DERMA ROLLER!!!
GET YOUR EXTERNAL TREATMENT BY USING DERMA ROLLER.



APA FUNGSI DERMA ROLLER NI???





HOW MICRO NEEDLING HELPS??

Dermalroller bertujuan untuk MEMBUANG LAPISAN KULIT LUAR WAJAH supaya boleh dibaiki semula.

kulit semulajadi akan menghasilkan kolagen untuk menganjal kan kulit!




BAGAIMANA NAK TREATMENT??

Bersihkan muka. BERSIH.. tak nak ada make up semua.
letak toner (if ada)
Roll roller ajaib ni...selama 30 minit. Buat selembut bayu. jangan ganas sangat.
lepas tu.. lakukan rutin kecantikan harian anda. whitening cream ke, serum ke. prefer serum vit C. Vit C ni vitamin kulit.

Kebaikan roller ni membantu resapan produk ke dalam kulit.
(boleh view cara guna di YOUTUBE…