Posts

Showing posts from January, 2014

PRODUK~ LIP BALM HOME MADE MURAH DAN CUTE!!

Image
Assalamualaikum dan selamat malam.... ( tengah malam masa iols tulis post ni)

Sekarang rasa de-motivated gila!! gila gila gilaaaaa... rasa nak quit pun ada. I need catalyst!!
AND..hari ni seorg sahabat meninggal kan saya (motif skema). lepas ni kurang sikit dosa sebab all the time dengar dia mencarut je..but. I miss you.. FYI dia pergi kerja di petronas.. bukan meninggal p kat "sana" ..hee
bapak ayam!
HAHA.. sebenaq nya nak tunjuk bibir munggil natural sebab LIP BALM..tapi gambar tak clear..amik time malam
first af all..kena explain la an~  LIP BALM TU APA.. KENAPA PENTING NYA LIP BALM NI??
Lip balm yang biasa ditemui di pasaran
LIP BALM ialah wax-like substance, dipakai di bibir untuk merawat bibir merekah, bibir kering, bibir hitam. Ini kes biasa. Kes yang teruk utk relieve ANGULAR CHEILITIS, STOMATITIS or COLD SORES.
Angular cheilitis adalah disebabkan oleh inflammation on/or both di hujung bibir. (maaf ye jadi Mang-Lish bahasa). Selalunya disebabkan oleh fungi/bacteria, kek…

PRODUK~ EMILAY BREAST ENHANCER ;)

Image
Assalamualaikum and selamat beautiful people ^^

~santai-santai: soalan paling famous tiap kali saya dan kawan nak keluar makan bersama. jawapan biasa IKUT HAMPA LA.. jawapan minta simbah air~
wahai wanita dan gadis-gadis pingitan di luar sana.. 
adakah anda TIDAK YAKIN dengan bentuk tubuh anda?? adakah anda sentiasa MEMBANDING-BANDING "BENTUK" ANDA DENGAN WANITA LAIN?? adakah SUAMI anda pernah menyuarakan pendapat bernas beliau tentang bahagian tubuh wanita anda??
JIKA JAWAPAN SEMUA YA.. RAWAT KEMBALI KEKURANGAN ITUU.. PIKAT kembali mata dan hati suami anda, serlah kan keyakinan anda!!
EMILAY BREAST ENHANCER

Ada 3 Manfaat : # Breast Enlargement # Breast Beauty # Skin Beauty

APA FUNGSI EMILAY BREAST ENHANCER NIII??

1. Semakin usia bertambah kulit ikut kendur termasuk kulit area payudara, dengan Emilay Breast Enhancer kulit area payudara akan tetap kencang tanpa terlihat keriput,.
2. Payudara layu Payudara Kendur Payudara turun: tidak lagi !!!!
3. Vitamin untuk Payudara kerana dibuat dari b…

PRODUK~ SABUN DOUBLE GLUTA A.K.A DOUBLE GLUTA SOAP :P MURAH SELAMANYAAAAAA

Image
Assalamualaikum dan selamat tahun baru sayang-sayang semua...haaa..gitewss..


my 20 cents..ACTION SPEAK LOUDER THAN WORDS. DO THE NEW YEAR RESOLUTIONS INSTEAD OF JUST TRASH TALKING.
motif emo tetiba je.. HAHA. sorry2..
lets talk about beauty product.. in my hand right now ialah

SABUN DOUBLE GLUTA
yang tengah hot diperkatakan. Mampu membuat pemakai makin cerah berseri tiap kali keluar bilik air. giteww penangan sabun ni.
First ly sebab nak hasut korang beli.. iols kan bagitau..
KENAPA SABUN NI BEST.. KENAPA-KENAPA-KENAPAAAA
• Memutihkan kulit . Memang superb !!! Boleh pakai untuk badan dan juga muka . So , jimat kan ?
• Melembut & melicinkan kulit . Ala-ala kulit baby gituuuuu . Taknak ke ?
• Merawat kulit berminyak , berjerawat serta tona kulit tak sekata . No more muka cerah , tangan gelap . 
• Boleh merawat masalah jerawat badan . Pasni , bukan muka je licin , badan uollssss pun licin gebu gebas jugak.
• Sesuai untuk semua jenis kulit .  • Selain memutih , sabun ni dapat merawat kulit . •…

Welcome 2014.. we have lots to catch up!!

Image
Assalamualaikum and good day kind friends,
1st post for 2014!!!!! hepy new year uolss.. may all your new year resolution comes trueeee... wanna hear mine? no?? dun care.. you will read it anyway...
Najwa's boring 2014 wishes are....

1. finish up my Master. right now 70% completed. 30% more is my writing thesis thingy...
2. job hunting!! since Malaysia is a 3rd world country with high living cost..I target  month at least MYR 10,000 will be in my wallet!!!
3. i'm so sick with love problems.. so i wont be looking forward for serious relationship..but i'm dying for motherhood experience. this sound stupid cause how on earth i'm going to bring a child without getting married. but haaa! adoption! yessss...!



I wish to have a son like thisss.. cutenesssss.. I will find you son!!
Why I crave to have my own NOW?? well..because of GILMORE GIRLS Tv series..kekeke. I dream of having mother daughter or son relationship after watching the Gilmore girls when I was 15. I envy my friends …